9 Ağustos 2012 Perşembe

Gintama / Anime Tanıtımı vol 2







Edo - Şimdi ki adıyla tokyo- uzaylılar tarafından işgal edilmiş ve Shougun'u yenmişlerdir. İstilaya direniş   savaşında Gintoki, Katsura ve .. birlikte çarpışmalarından çok zaman geçmiştir. Savaş bittiği için samuraylara ihtiyaç kalmamıştır ve kılıç kullanımı yasaklanmıştır. İşte bu zaman da aslında Bushido'ya önem veren Gintoki para kazanmak için Yorozuya'yı kurmuş ve Katsura İstilaya Direniş örgütünün lideri ve devrimci suçlu olmuştur. Gintama'da para kazanmak için her türlü işi yapan yorozuya'yı konu alıyor..


MADAO




 Hasegawa Taizou: O bir madao. İşsiz ve yatacak yeri olmayan karakter. Sürekli işten atılmasıyla bilinir. Evlidir ve güneş gözlüklerini ve pahalı saatini hiç çıkartmaz. Hiç parası olmasada. 




 Umibozu : Kagura ve Kamui'nin babası. Uzaydaki devasa yaratıkları yok etmesiyle ünlü olmuş. Yato'nun geceler kralı ile teke tek çarpışıp tuvalete gitmesi gerektiği için yenilmemiştir.



  Takasugi: Bu adamı bende tam çözebilmiş değilim. Katsura ve Gintoki'nin eski yoldaşı ama şimdi onlara karşı Kamui ile birlik olmuş durumda. Kiheitai
denen adamları var ve gerçekten güçlüler. Uzayda dolanıp dururlar.





 Kamui: Kagura'nın abisi. Yato klanının en güçlülerinden. Babasının kolunu kestikten sonra Kagura ve hasta annesini terk etmiş. Sürekli gülümser ve beklemediğiniz anda beklenmedik hareketler yapar. Seviyorum Kamui'yi.. İlk görünüş 140.bölüm. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver