12 Şubat 2013 Salı

Kötü Adam Syler aka Gabriel


Geçenlerde Heroes'i bitirdim. Son bir sezonu kalmıştı olayların rayına oturması için ama yayından kaldırılmış. Bu fotoğrafı neden koydum? Küçüklüğümden beri kötü karakterleri iyilerden daha fazla sevmişimdir buna komşu çocuğuda dahil. Sylar'ı hepiniz bilirsiniz Hiro ona beyinci adam diyor. İçindeki açlık bütün güçleri ele geçirmek, kendi bünyesinde toplamak istiyor. 

Sylar yalnız bir adam. Çocukluğundan beri üzerinde "sen daha iyisini yapabilirsin" baskısı var. Annesi hep kışkırtıyor bunu. Gabriel'imiz normal gözlüklü saat tamircisi rolündeyken olaylar gelişiyor ve annesi dahil 50 kişiyi öldürerek kötü ününe kavuşuyor. İlerleyen bölümlerde evlatlık olduğunu, babasının  annesini öldürüp onu para karşılığı sattığını öğreniyor.  Hiro zamanda geri gidip ona yalnız öleceğini kimsenin göz yaşı dökmeyeceğini söylüyor ve haliyle iyice psikolojisi bozuluyor.  İyice yalnız kalan Sylar normal biri olmak için güçlerini bırakmaya bile hazır haldeydi.( Ben senin yanındayım Gabe!) 

Hereos'un bir bölümünde Syler birinin Shapeshifting (şekil değiştirme) gücünü alıyor ve Danko denen ajanla beraber yetenekleri olan insanları avlamaya çalışıyorlar. Aslında olay çok uzun burda onu özet geçmeyeceğim çünkü izlemeyenler olabilir sadece sylar kısmını anlatıyorum. 324 bu şekilde başlıyor.


 Ajan Taub kalkıyor aynada kendine bakarak.



Aynaya bakıp soruyor kendine ;




Sonradan gerçek halini almaya başlıyor ;






Tadaaa Syleer!! Ama bir sorun var.


Ağzının içinden fazla diş bulup çıkartıyor. 

Sonra aynada ki aslına ne diyor biliyor musunuz?


Bundan sonra resimlerle devam edip altına açıklamalarını yapacağım.


Danko denen keltoş gelip onu ikna etmeye çalışıyor çünkü Sylar Ajan Taub olarak devam ederse işine avantaj tabi ki onların elinde. (Bu arada Taub almancada Sağır anlamına geliyor. Taube'de güvercin demek.)


Kılık değiştiren adam ( kılıbık derdim ama iğrenç olurdu.) syların şekline gelip Danko'yu kandırmaya çalışıyor ama tabiğ sylar kafasının arkasına demir parçası sokup öldürüyor. (Clairden ölümsüzlüğü aldığı için tek bir yerden ölüyor) Kılık değiştiren  syler'in kılığında öldüğü için herkeş onun öldüğünü sanıyor, Kahramanız da kılık değiştirerek elini kolunu sallayabiliyor. Danko'nunda işine geldiği için bu durum adamı ikna çabalarında ama syler yutmuyor.






Danko hala ikna çabalarında. Eğer Taub olarak kalırsan istediğini yapabilirsin, istediğin adamı öldürürsün ama tekrardan kendin olursan peşine düşüp hayatını cehenneme çeviririm diyor. Anlamlı bakışlardan sonra kalkıp gidiyor. Tam giderken sylar tekrardan Ajan Taub oluyor ama beni benden alan bir sahne geliyor şimdi. Gömleğini kıvırıp bileğine I AM SYLAR yazıyor katilimiz diğerlerinin kafalarını kestiği şekilde. Yani içinde hala sylar olarak bilinmek isteyen biri var.



Devam edecek.. 















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver