7 Şubat 2013 Perşembe

Junjou Romantica

En son yazımı yazalı çook zaman geçmiş ve ben yaşlanmışım. Duygularım körelmiş falan filan işte. Neyse bu uzun aranın bana yettiğini düşüyorum. Artık acemi değilde kalfa üşengeç'e yükselmiş bulunmaktayım. İşte söz verdiğim gibi Junjou Romantica adlı animenin tanıtımı.


Animenin konusu yaoi yani birazcık travesti bir anime. Sahne fazlalılığı sizi ürkütmesin arada geçen cümleler ve aşk kesinlikle çok fena tavan yapıyor bide müzikleri cuk diye oturtmuşlar yani tadından yenmez bu anime..
Olaylar üstteki 6 elemanın başından geçenleri anlatıyor. Sağdan sola anlatayım ;



   Misaki Takahashi: 
18 yaşında üniversite öğrencisi. Bir gün abisinin evine gidiyor ve nihai aşkıyla abisine sarkıntılık ederken yakalıyor. Tabi abisi evleniyor nişanlısıyla ve taşınıyor oda üniversite yüzünden yazar olan adama taşınıyor. Sürekli kendisiyle çelişiyor ama sonunda anlıyor aşkını ilk başlarda şaşırsada.





Akihiko Usami:
28 yaşında yazar. Normak kitap dışında erotik romanlar yazıyor hobi dahilinde. O romanları genellikle Misakiyi hayal ederek yazıyor. Abisine aşıktı ama sonra aşkını kalbine gömüyor ve Misakiye vuruluyor. Bu arada genellikle Usagi (tavşan )diye çağırılıyor.

















Hiroki Kamijo:
Usagi'yle aynı yaşta ve eski sevgilisi diyebiliriz. Onun yüzünden acı çekiyordu ama  Nowakiyle tanışınca işler değişiyor. Sert görünse de içi pamuk gibi.

















Nowaki Kusama:

Hirokiden bir kaç yaş küçük ve daha uzun. Hirokiyle Usagi için ağladığı zaman tanışıyorlar ve onu teselli ediyor. Anlayışlı sabırlı ve çok nazik bir karakter. Çiçekçide çalışıyordu sonra fikrini değiştirip doktor oldu.























Yo Miyagi:

Hiroki'nin çalıştığı üniversitede müdür. Sürekli şakalar yapıyordu Hirokiye ve oda ona karşı çıkıyordu. Karısından boşandıktan sonra Takatsuki'nin ona aşık olduğunu öğrendi.




















Shinobu Takatsuki: 

18 yaşında ve Üniversitenin dekanının oğlu ve miyagi'nin patronu. Miyagi'ye aşık olduğunu sanıyor. Genellikle şımarık birisi.

2 yorum:

  1. Kamijou'da itirazım var... o Usagi'nin eski sevgilsi değil... hatta kendisi bile söylüyor..bana ilgisi yoktu...sevmiyordu ama nazikti diye...
    Kamijou'nun benicilliklerine hastayım.. boşuna JunJou Egoist denmemiş o çifte... bazen izlerken boğazlayasım gelmedi değil hani... :D :P

    YanıtlaSil
  2. (Yıllar sonra gelen yorum)Benim hatam. Nowaki ve Hiroki'nin hikayesi çok daha güzel :D Kendimi Hiroki'nin yerine koyduğum ve üzüldüğüm zamanlar oldu boğazlanmaz ki ama Hiroki :D :D

    YanıtlaSil

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver